- Antwerpen - Stap in de wereld van het Oostenrijkse genie Gustav Klimt! Stap in de wereld van het Oostenrijkse genie Gustav Klimt!

In DIVE het digitale kunstcentrum in Antwerpen In DIVE het digitale kunstcentrum in Antwerpen

00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
Koop je tickets Koop je tickets
 • Fever Originals

Praktische informatie

 1. Datum: Vanaf 21 juni 2024
 2. Openingstijden:

  - Maandag, woensdag, donderdag en Zondag : 10.00 tot 19 uur

  - Dinsdag gesloten.

  - Vrijdag en Zaterdag: 10.00 tot 20 uur

 3. Duur: Het bezoek duurt ongeveer 60 tot 75 minuten
 4. Locatie: DIVE - Carnotstraat 90, 2060 Antwerpen
 5. Prijs: Ticketprijzen starten vanaf € 12,90 voor volwassenen en € 8,90 voor kinderen
 6. Leeftijdsvereiste: geschikt voor alle leeftijden!
 7. Toegankelijkheid: rolstoeltoegankelijk
Koop je tickets Koop je tickets

Groepsreservaties

Klimt The Immersive Experience in Antwerpen biedt privéboekingen die perfect geschikt zijn voor verschillende soorten groepen.

Wil je een privé bezichtiging boeken? Wil je met een groep collega's, studenten of vrienden op een bijzondere manier genieten van Klimt: The Immersive Experience? Wij bieden graag een oplossing op maat.

Private Bookings - Gustav Klimt Exhibit

Locatie

Carnotstraat 90, 2060, Antwerpen.

Gelegen in het hart van Antwerpen, op een steenworp afstand van het Centraal Station, nodigt DIVE bezoekers uit in België's eerste belevingscentrum voor digitale kunsten. Een gloednieuwe multiroom locatie van maar liefst 4000 vierkante meter waar verbeelding innovatie ontmoet en elke pixel inspiratie aanwakkert. Ooit de thuisbasis van Cinema Majestic, met 60.000 gloeilampen die het witte doek verlichtten. Vandaag de dag komen de allernieuwste digitale technologieën samen om de kunstwerken van Klimt tot leven te brengen.

Routebeschrijving
Location

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je vragen?
Misschien vind je hier het antwoord!

Zie Veelgestelde Vragen

Pers Reviews

 • Jackie Daly, Financial Times
  "Vanaf de ruwheid en graffiti van Brick Lane, dwaalt u af in een droomwereld van Gustav Klimts kleurrijke kunstwerken. Onderweg ontdekt u de verkenningen van de vrouwelijke vorm door de Oostenrijkse symbolistische schilder, zijn explosieve gebruik van kleur en van bladgoud, zilver en platina, verankerd in het meesterwerk De Kus"
 • Tessa Dunthorne, Country & Townhouse
  “Deze meeslepende installatie, van het bedrijf dat de Van Gogh Experience creëerde, zal u doen verlangen om uw nek te strekken om alle prachtige details in de modernistische kunstwerken van Gustav Klimt op te vangen. Een gevoel van ontzag van vloer tot plafond.”
 • Jamie Talentino, Dublin Unattached
  “Indien u nog geen ervaring hebt met een meeslepende kunsttentoonstelling, indien u een liefhebber bent van Klimt, of indien u zijn leven en kunst in een meeslepende setting wenst te ervaren, dan is deze ervaring iets wat u beslist niet wilt missen”
 • Lauren Kendrick, Dublin X Dublin
  “Deze digitale kunsttentoonstelling lijkt de beste tot nu toe te worden. U krijgt De Kus en andere grote werken van Klimt als nooit tevoren te zien, om u heen geprojecteerd op enorme schermen en tot leven gebracht door middel van projectiemapping en geluidseffecten”
 • "De kleurrijke art-nouveauwerken worden overweldigender dan ooit gepresenteerd en zijn voor het eerst te zien als allround-projectie.”

Reviews⭐ 4.5 van de 5 sterren

 • Susan A

  “De meeslepende belevenis was fantastisch. Ik had een beetje over Klimt gestudeerd op school en natuurlijk 'de Kus' gezien in Wenen, maar ik heb zoveel meer geleerd over Gustav Klimt. Ga en beleef het.”

 • S. Adshead

  “We hadden nog nooit zoiets meegemaakt, dus we wisten niet wat we konden verwachten. We hebben allebei erg genoten van de presentatie en waren onder de indruk van de hoeveelheid werk die in de tentoonstelling was gestoken. Ik vond de virtual reality-ervaring met de headset ook erg leuk. Jammer dat we geen dvd van de tentoonstelling konden kopen om nog eens te bekijken. We hebben wel een paar mokken gekocht. Fantastisch evenement.”

 • Bart H.

  Geweldige ervaring , ik kijk uit naar de volgende.

 • Sam B.

  Ik zal zeker terug komen ! Succes

Galerij

Deel je #klimt.expo momenten en tag ons account voor een repost!

klimt.expo
 • Klimt the Immersive Experience
 • Klimt the Immersive Experience
 • Klimt the Immersive Experience
 • Klimt the Immersive Experience
 • Klimt the Immersive Experience
 • Klimt the Immersive Experience
 • Klimt the Immersive Experience
 • Klimt the Immersive Experience

About the organizers

Exhibition Hub

Exhibition Hub heeft een bewezen staat van dienst met meer dan 70 tentoonstellingen en meeslepende edutainment belevingen overal ter wereld die al meer dan 6 miljoen bezoekers hebben mogen verwelkomen. Exhibition Hub creëert edutainment belevingen voor een breed publiek en stemt zijn producties af op de locaties. Op die manier ontstaat telkens een unieke beleving.

Ze bieden een spectaculaire 360° video-, licht- en muziekervaring en een unieke VR-ervaring die de meeslepende ervaring compleet maakt.

Fever

Fever is het toonaangevende wereldwijde platform voor het ontdekken van live-entertainment, dat sinds 2014 miljoenen mensen helpt de beste ervaringen in hun steden te ontdekken. Met als missie om de toegang tot cultuur en live-entertainment te democratiseren via zijn platform, inspireert Fever gebruikers om te genieten van unieke lokale ervaringen en evenementen, van immersieve tentoonstellingen, interactieve theater ervaringen en festivals tot moleculaire cocktail pop-ups, terwijl het de makers met data en technologie in staat stelt om ervaringen over de hele wereld te creëren en uit te breiden.
Fever organizer

Over Congé

Congé, onder andere bekend van Plein Publiek, Mercado en diverse succesvolle digitale kunsttentoonstellingen, is gespecialiseerd in het transformeren van plekken tot nieuwe attracties. Projectontwikkelaars en overheidsinstanties vertrouwen Congé toe met de taak om blinde vlekken in de stad nieuw leven in te blazen. Afhankelijk van de dynamiek en behoeften van het gebied wordt een op maat gemaakt thema gekozen waarin beleving centraal staat. Terwijl bezoekers nieuwe perspectieven krijgen toegereikt - nooit belerend, maar altijd verfrissend - en een gedragsverandering ondergaan, ontstaat een nieuwe bestemming die transformeert in een bruisende hotspot.
Over Congé organizer

Organized by

EH logo

Organized by

Conge logo

In association with

Fever logo

Media Parter

SMN logo